Spårningskategorier

Från BryggarWiki
Hoppa till: navigering, sök

Denna sida listar spårningskategorier som automatiskt befolkas av MediaWiki-mjukvaran. Deras namn kan ändras genom att ändra det relevanta systemmeddelandena i MediaWiki-namnrymden.

Spårningskategori Meddelandenamn Inklusionskriterier för kategori
Indexerade sidorindex-categoryDenna sidan innehåller ett __INDEX__ (och är i en namnrymd där denna flagga tillåts), och indexeras därför av robotar även där detta normalt inte skulle ske.
Icke-indexerade sidornoindex-categorySidan innehåller det magiska ordet __NOINDEX__ (och är i en namnrymd där denna flagga tillåts), och indexeras därför inte av robotar.
Sidor med för många resurskrävande parserfunktionerexpensive-parserfunction-categoryFör många kostsamma parser-funktioner (som #ifexist) har inkluderats på en sida. Se användarhandboken.
Sidor med uteslutna mallparametrarpost-expand-template-argument-categoryEfter att ett mallargument (något inom trippla parenteser, som {{{Foo}}}) expanderats är denna sidan större än $wgMaxArticleSize.
Sidor som inkluderar för mycket mallkodpost-expand-template-inclusion-categoryEfter att alla mallar har expanderats är denna sidan större än $wgMaxArticleSize, därför har vissa mallar inte expanderats.
Dolda kategorierhidden-category-categoryDetta är en kategori som innehåller __HIDDENCAT__ vilket, som standard, förhindrar den från att visas i kategorirutan.
Sidor med trasiga fillänkarbroken-file-categoryKategori som läggs till om sidan innehåller en bruten fillänk (en länk som bäddar in en fil som inte finns).